حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم پزشکیان در گفت‌وگو با تلویزیون عمان: وحدت اسلامی، کلید نقش‌آفرینی در نظم جدید جهانی است انتقال ۱۶ زندانی ایرانی از ایروان به تهران کوربین: غزه با پول آمریکا و سکوت اروپا ویران شد مشکل ویزای حج ایرانی‌ها حل شد رهبر انصارالله یمن: مهندسی گرسنگی در نوار غزه جنایت علیه بشریت است امضای ۴ سند و یادداشت تفاهم همکاری در سفر محمدرضا عارف به تاجیکستان تاکید معاون اول رئیس جمهور بر مقابله با روند هویت زدایی در نشست مشترک هیئت‌های عالی رتبه ایران و تاجیکستان اعلام آمادگی رئیس شورای فدراسیون روسیه بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران بلومبرگ: ایران توافق مورد نظر ترامپ را نمی‌پذیرد وبگاه خبری آکسیوس: عربستان، امارات و قطر مخالف تنش و حامی توافق ایران و آمریکا هستند رئیس جمهور: خبر‌های خوبی از رفع ناترازی‌ها و روابط خارجی داریم اشک‌های نماینده فلسطین در سازمان ملل هنگام صحبت از رنج مردم غزه + فیلم بررسی تأثیر اظهارنظرهای شخصی بر روابط سیاسی ایران و عربستان | تعبیر اشتباه از آزادی بیان معاون اول قوه قضائیه: قانون دادگاه‌های خانواده پس از ۱۳ سال، هنوز به صورت کامل اجرایی نشده است همه چیز درباره ابتکارعمل جدید ویتکاف برای غزه مجمع مجالس آسیایی (APA) در مشهد برگزار خواهد شد موریتانی گزارش‌های مربوط به سقوط پرواز حجاج را تکذیب کرد (۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم استاندار خراسان رضوی: بهره‌وری از منافع حضور گردشگران نباید محدود به اصناف حومه حرم مطهر رضوی باشد ۲ تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان آزاد شدند وزرای خارجه آمریکا و آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند سپاه از شناسایی و دستگیری عناصر مرتبط با رسانه‌های بیگانه در بندر امام خبرداد + فیلم ایلان ماسک: از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کنم دبیر شورای عالی امنیت ملی: از اصول خود در حفظ چرخه غنی‌سازی کوتاه نمی‌آییم وزیر کشور عربستان: سود ارتباطات حسنه تهران و ریاض برای جهان اسلام است سی‌ان‌ان، از نزدیکی ایران و آمریکا به توافق خبر داد (۸ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای رابطه ایران و عربستان کاملاً جدی هستیم | تلاش می‌کنیم در اعزام حجاج، خللی ایجاد نشود + فیلم وندی شرمن: تغییر مداوم در اهداف و شرایط، کمکی به روند مذاکرات نمی‌کند
سرخط خبرها

آماده‌سازی ۶۰۰ هزارنفر شب ظرفیت اقامتی برای زائران نوروز | ۴۵۰ بازرس از ۱۴ دستگاه بر بازار شب عید مشهد نظارت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۲۲۴۴۹
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۸
آماده‌سازی ۶۰۰ هزارنفر شب ظرفیت اقامتی برای زائران نوروز | ۴۵۰ بازرس از ۱۴ دستگاه بر بازار شب عید مشهد نظارت می‌کنند
فرماندار مشهد گفت: تا این لحظه بیش از ۳۹۰۷ موقعیت مکانی مختلف برای اسکان زائران تدارک دیده شده که ظرفیت مجموع آن‌ها به بیش از ۶۰۰ هزارنفر شب می‌رسد و در همه بخش‌ها اعم از محل پارک خودرو، سرویس بهداشتی و حمل‌ونقل زائران شرایط میزبانی از مهمانان نوروزی مشهد به‌طورکامل فراهم است.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهمین و آخرین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد در سال ۱۴۰۳ با دو دستورکار «جزئیات آمادگی فرماندهی انتظامی مشهد در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ و نوروز ۱۴۰۴» و «آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در شهرستان مشهد»، عصر امروز (یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳)، با حضور سیدحسن حسینی معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد و جمعی از مدیران شهری و رؤسای دستگاه‌های اجرایی در اتاق جلسات فرمانداری مشهد برگزار شد.

تدارک ۳۹۰۷ موقعیت اسکان برای زائران نوروزی

فرماندار مشهد در این نشست با تأکید مجدد بر آماده‌باش همه امکانات و زیرساخت‌ها در پیک زیارتی نوروز اظهار کرد: تااین‌لحظه بیش از ۳۹۰۷ موقعیت مکانی مختلف برای اسکان زائران تدارک دیده شده که ظرفیت مجموع آن‌ها به بیش از ۶۰۰ هزارنفر شب می‌رسد. در حوزه خدمات شهری هم شهرداری مشهد اقدامات بسیار مطلوبی را به شکل گسترده انجام داده و در همه بخش‌ها اعم از محل پارک خودرو، سرویس بهداشتی، حمل‌ونقل زائران و به‌ویژه نظارت بر قیمت وسایل حمل‌ونقل عمومی شرایط به‌طورکامل فراهم شده است.

وی با اشاره به برپایی ایستگاه‌های استقبال از بهار در مبادی ورودی، کانکس‌ها و مراکز راهنمایی زائران در ۱۵ نقطه اطراف حرم مطهر رضوی افزود: شهرداری مشهد در ایام نوروز بیش از ۱۴.۵ میلیون بوته گل در معابر مختلف سطح شهر خواهد کاشت و به ازای هر شهید استان خراسان رضوی ۱۰ گل لاله در زیباسازی معابر استفاده خواهد شد که تعداد آن را درمجموع به بیش از ۱۸۰ هزار شاخه گل می‌رساند. مترو و اتوبوس نیز چند نوبت از روز‌های آتی در ایام نوروز از جمله شب‌های قدر به‌طوررایگان در خدمت زائران و مجاوران خواهد بود که این نیز یک اقدام مثبت و مؤثر است.

ذخیره‌سازی انبوه اقلام اساسی و دارو برای تأمین بازار مشهد

حسینی در حوزه نظارت و تنظیم بازار شب عید نیز گفت: به موازات برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم اقلام بهاره در نمایشگاه بین‌المللی مشهد، ۷ سکوی عرضه مستقیم میوه در سطح شهر، میوه شب عید را با ۳۰ درصد تخفیف به نسبت قیمت بازار در اختیار مردم می‌گذارند. نانوایی‌های اطراف حرم نیز به‌طورکامل با آرد دولتی پشتیبانی خواهند شد و بیش از ۴۵۰ بازرس از ۱۴ دستگاه اجرایی، نظارتی و امنیتی بر بازار، اصناف، هتل‌ها و تمام متغیران وابسته به زائران نظارت خواهند داشت.

وی ادامه داد: در حوزه‌های بهداشت و درمان نیز علاوه بر آماده‌باش کامل ۸۹ مرکز درمانی و همه داروخانه‌های سطح شهر، همه اقلام دارویی لازم شامل واکسن، سرم و انواع دارو‌های عمومی و تخصصی در مقادیر کلان ذخیره‌سازی شده و بیمارستان صحرایی آستان قدس رضوی هم در حال آماده‌باش قرار دارد. تیم‌های کنترل بهداشت محیط هم ناظر بر بازار خواهند بود و جمعیت هلال‌احمر استان نیز دو چادر امدادی در مبادی ورودی مشهدالرضا(ع) برپا خواهد کرد تا به همراه ۴۸ آمبولانس، ۲۸ دستگاه موتورلانس، ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۰۰ تیم امدادی، در خدمت مهمانان امام هشتم(ع) باشند.

فرماندار مشهد این را هم گفت که عملکرد همه مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان در ایام پیش‌رو زیرنظر است و هیچ‌کدام از رؤسای ادارات شهرستان در این روز‌ها حق مرخصی نداشته و هرگونه مرخصی مدیران بدون استثنا ممنوع است تا فرایند خدمت‌رسانی به زائران نوروزی مشهد با حضور میدانی مدیران به بهترین شکل ممکن انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->